Sandra Kusters

Dag klacht

Welkom kracht!

"SPEAK YOUR HEART OUT"

"Samen met Sandra ben ik als het ware op reis gegaan… Veel energie mogen ontvangen, mogen leren en ervaren dat ik er met al mijn gevoelens mag zijn. Onder liefdevolle begeleiding mijn angsten toe te laten en los laten. Ontspannen en genieten van een intuïtieve massage. Altijd een warm ontvangst, een prettige en fijne ruimte, een luisterend oor, zonder oordeel en een veilig gevoel."   -Danielle- Holistisch Consult

"Ik had het boek "Oersterk van Richard de Leth" gelezen. Zéér interessant en een uitdaging hoe dit te vertalen naar de praktijk. Toen kwam ik jou tegen. Jij vertelde over jouw visie en hoe je werkte. Ik slurpte alles op en vond het reuze interessant. Ik ben al jaren bezig met mijn eten, maar kreeg mijn patronen niet doorbroken. Adviezen van een diëtiste werkte voor mij niet, noch voor mijn cholesterol. Jij maakt mij bewust wat ik eet, hoeveel ik eet. Wat gezond is en vooral hoe ik er mee aan de slag kan.  Je laat me zien en proeven en dat is voor mij heel belangrijk. Een bezoek samen aan een natuurvoedingswinkel was geweldig. Er ging een wereld voor me open, gewoon door te kijken en ervaren hoe jij het doet. Daar leer ik van. Je oefent je beroep uit met passie. Ik merk dat ik heel langzaamaan gezonder aan het eten ben en voel me er beter bij. Ook dankzij mijn eigen ontwikkeling voel ik beter wat eten doet met mijn lijf.  Ook mijn eigen bijdrage hierin is belangrijk.  Ik hoop nog veel van jouw kennis gebruik te maken."   
-Anja- Natuurvoedingsadvies-

 "Ik was verzwakt, futloos, vermoeid, veel afgevallen toen ik bij PurSann kwam. Na een aantal behandelingen ging het al veel beter met me. Sandra heeft mij met voedingsadviezen, coaching enz er weer bovenop geholpen. En je voelt je gelijk op je gemak bij haar, ze is een warme persoonlijkheid."     
-Elly- Natuurvoedingsadvies-      

"Heb een moeilijke periode in mijn leven gehad. Jij hebt me heel veel geholpen tijdens coaching met woorden die op dat moment spiegelend en soms confronterend waren en die me hebben laten denken over het leven. Jij hebt als het ware mijn hand vastgehouden en mijn grote wonden zoals ik het noem intuïtief geheeld. Je voelt wat ik nodig heb en dat geef je. EN je hebt mij geleerd weer van mezelf te houden zoals ik ben. Bedankt voor alles wat je geeft met vooral heel veel liefde."   
-Ilonka- Holistisch consult-ademsessie-massage-

" De massages en behandelingen die in bij PurSann heb mogen ontvangen waren volledig op mij afgestemd. door de rustige en lekker geurende ruimte kon ik me snel ontspannen. Daardoor kan ik telkens een stapje verder in mijn leerprocessen...... Sandra heeft veel kennis en ervaring!"     
-Priscilla- Massages-

" Op een heldere en zachte manier kan Sandra tijdens de Reikibehandeling de gevoelens die in mij afspelen en omhoog komen vertalen. Dit duiden geeft veel helderheid en hierdoor onstaat vooral meer ruimte. Ik voel me na de behandeling lichter en kan mijn eigen energie weer op een rustige manier door me heen voelen stromen. Dankjewel."   
-Simone- Reiki

"Tijdens een intuïtieve massage van Sandra kom je werkelijk tot jezelf. Bij mij kwamen tijdens de massage een heleboel emoties los, waar Sandra heel goed mee om ging. Ik kon het er laten zijn en ze hielp me
ook weer om de rust te vinden. Een mooie combinatie van energiewerk en massage. Ik voelde me erna als herboren en kon beter aan mijn gevoelens, duwde het niet meer weg. Een massage/sessie bij Sandra is
een liefdevolle ervaring." 

-Silvia- massage

"Wat ik heb ervaren bij Sandra is dat zij mij in een vrij pittige ademsessie heel liefdevol begeleidt  heeft, waardoor ik me heel erg vrij heb gevoeld om me over te geven aan wat mijn lichaam me wilde vertellen. Haar begeleiding is heel liefdevol, krachtig en zacht. Het was een fijne bedding en door haar zachtheid kon ik me helemaal overgeven aan het proces. Daar ben ik heel dankbaar voor."   
-Esmeralda- ademsessie 

Top