Sandra Kusters

Dag klacht

Welkom kracht!

"LUISTER NAAR HET FLUISTEREN VAN JE LICHAAM, 
ZODAT HET NIET HOEFT TE SCHREEUWEN"

Massage is een vorm van aanraking en aandacht die je dichter bij jezelf kan brengen. Het aangeraakt worden is een basisbehoefte, net zoals eten, water, kleding, warmte, liefde, veiligheid en onderdak. Zonder aanraking kunnen we eigenlijk niet. Door de haastige manier waarop wij mensen veelal door het leven gaan, raken we het contact met onzelf kwijt en staan we niet stil bij wat we eigenlijk nodig hebben.

Er zijn meerdere reden om een massage te wensen:

  • Je hebt behoefte aan een moment van ont-moeten en er zijn voor en met jezelf. Een reset, pauze, kans voor (diepe) ontspanning. De eenvoud ervaren van er gewoon “zijn” in het contact met handen.  Een moment voor jezelf.
  • Je komt met een speciale vraag. Je wilt bijvoorbeeld meer contact voelen met je lichaam en minder in je hoofd zitten met je aandacht, of je ervaart een fysieke klacht. Misschien heb je hebt last van stress en spanning en wil je op weg naar ontspanning. 
  • Als onderdeel van een Holistisch traject. Een massagevorm kan worden ingezet om een energieblokkade in jouw lichaam in beweging te stimuleren om los te laten wat jou niet meer dient. Dat kan een fysieke klacht (gewaarwording) zijn alsook een belemmerende onbewuste overtuiging.
Top